LEO-Club Leuven: Meet the team!

FONSKE

Mascotte/Influencer

“Hoi! Ik ben Fonske! Ik ben sinds 2019 lid van LEO-club Leuven en heb sindsdien nog geen enkel event gemist! 

Beter nog, ik heb élke keer een uniek pakje aan voor de gelegenheid. Ik kijk alvast uit naar al de komende events, de outfits liggen klaar ;).”

Lieselot

Voorzitter

“Ik ben Lieselot Geutjens, 24 jaar oud en sinds ik in 2017 afstudeerde in Communicatiemanagement, werk ik als evenementen deskundige bij Zorg Leuven. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten, bak ik regelmatig lekkere taarten en zing ik soms bij Bart Peeters in de Lotto Arena in het 500-koppig koor.”


ELS

Voorzitter (past)

“Ik ben Els Vanlinthout, 25 jaar en kom uit Leuven. Ik ben criminologe en werk als wetenschappelijk medewerker aan de KUL. Mijn hobby’s zijn uiteraard de LEO’s (en dit nu toch al 7 jaar), maar ook lezen, films kijken en wandelen vind ik super fijn. Tegen een goed feestje of een terrasje doen zeg ik geen neen. En mijn absolute guilty pleasure? Ik ben verslaafd aan m&ms met pinda’s (de nootjes of pindakaas)..”

MARTHE

Vice-Voorzitter

“Marthe, geboren en getogen in Haacht, studeerde in 2018 af als bachelor in internationaal ondernemen. Sinds Juli 2019 ben ik voltijds management assistent

 bij AB Inbev. Mijn hobby’s zijn volleybal, lezen en live muziek.”

MATHIEU

Penningmeester

“Ik ben Mathieu Van Sannen, 28 jaar en werk als Apple reparatiespecialist bij Coolblue. Mijn hobby's buiten de LEO's zijn fotografie & grafisch design. Als ik thuis niet aan het verbouwen ben, kan je mij in de natuur vinden voor een rustgevende boswandeling of op een terrasje met vrienden, de agenda staat zelden leeg.”

MICHIEL

Secretaris

“Ik luister naar de naam Michiel. Al 25 jaar zwerf ik over deze wereldbol opzoek naar nieuwe uitdagingen. Twee heb ik er al gevonden: tandheelkunde en de Leo's. Daarnaast ben ik altijd wel te vinden voor een partij pool en iets lekkers te gaan drinken.”

ANNA

“Hey Hoi! Ik ben Anna ! Ik ben 22 jaar oud of jong! Ik ben Studente Sociaal cultureel werk! In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met education first als ambassadeur en Jong groen! Mijn hobbies zijn uitgaan en van alle sporten een beetje af en toe! Ik lees en leer ook super graag en sta altijd open voor ieders mening! Coronagewijze knuffel xxx Anna”

Emily

“Ik ben laurien Jans, ik ben 25 jaar en woon in Kortenberg. Ik studeer aan tweedekansonderwijs secteriaatsmedewerker en multimedia operator. Als hobby’s houd ik van toneel en creatief bezig zijn.”

GREGORY

“Hallo! Ik ben Greg, zot van alles met motoren en snelheid. Mijn grote droom is om zelf een old-timer volledig te restaureren. Ik heb bijna 10j gewerkt als stuurman op een baggerschip van DEME en intussen werk ik als crew coordinator bij datzelfde bedrijf.”

RIA


MAÏTÉ

“Ik ben Maïté,geboren in Leuven en woonachtig te Holsbeek. 

Ik studeer verpleegkunde en mijn hobby’s zijn lezen en naar musicals & concerten gaan”

THAÏSA

“Ik ben Thaïsa Vloeberghs. Ik ben 20 jaar. Geboren in Leuven en woonachtig in Holsbeek. Ik studeer toerisme en recreatiemanagement.

Mijn hobby is Ballet. Ik spendeer mijn vrije tijd meestal in een concertzaal genietend van een goed concert.”

Lid worden?

Heb jij zin om je, samen met een leuke groep, in te zetten 

voor het goede doel? 

Laat ons dan zeker iets weten!

Follow us…